DU KAN GØRE EN FORSKEL!

FRIVILLIG HOS Sam-X - en del af Dansk Flygtningehjælp

Enhver, som har et åbent sind og positiv interesse for andre, skal være så hjerteligt velkommen hos os.

Vi er en broget flok, og der er brug for mange forskellige talenter. Ingen baggrund eller uddannelse er for høj, forkert eller for lav, og vi har ingen aldersgrænser. Der er brug for alle! 🙂

Læs om vores aktiviteter og vurder, hvad der evt. kunne friste dig. Der er en del at vælge imellem, og du kan altid ringe til vores to kontaktpersoner eller tovholderen for den enkelte aktivitet for at høre nærmere. Men du kan da  også bare kigge ind og få en snak!

Ønsker du at blive lektiehjælper, er der to steder og tidspunkter at vælge imellem. Ofte knytter lektiehjælpere og nydanskere undervejs venskaber, når begge parter oplever den varme og åbenhed, begge kan byde på - og modsat også får igen - under de ugentlige møder.


Men også Nørkleklubben kan bruge flere frivillige. Og så kan vi bruge folk med evner for planlægning, administration og IT! Der er opgaver nok. 

Hvad får du for det? 
Noget menneskeligt, som er svært at beskrive, men som vi ofte hører udtrykt som: "Jamen, jeg får bare SÅ meget igen! "Specielt for studerende og ledige i alle aldre:


Styrk dit CV med frivilligt, socialt arbejde. PS! Se dog nederst i denne tekst!

Som frivillig er du med til at bidrage til en afgørende forskel for andre mennesker. Men dit frivillige arbejde kan også gøre en forskel, når det handler om at styrke dine kompetencer og din jobprofil på arbejdsmarkedet.

I en tid, hvor det kan være svært at få eller fastholde et job, er et frivilligt arbejde en god mulighed for dels at forbedre dit CV og din profil, dels at føle, at du gør en samfundsmæssig forskel, og at der rent faktisk er nogen, der har brug for de faglige og personlige kompetencer, som netop du har.

Og så har vi ikke en gang nævnt det positive indhold, det kan føje til dit liv, når du oplever den glæde og varme, en fremmed møder dig med i taknemlighed for din "ringe" hjælp. 🙂

Uanset, hvad du vælger, gælder følgende:

> Du bestem­mer selv omfanget , men vi sætter pris på, at aktivitetens tovholder altid får besked, om man kommer eller ej.
> Du skal underskrive en "Aftale om frivilligt arbejde"-kontrakt med Dansk Flygtningehjælp (DRC), hvis love og regler vi arbejder efter, samt give tilladelse til at DRC må indhente en børneattest på dig.
> Du får tilbudt spændende og relevante kurser af Dansk Flygtningehjælp, som i øvrigt også dækker de frivillige med en forsikring i "arbejdstiden".
Vil du være med?

Klik dig ind på siden "Kontakt os", hvor du direkte kan sende os en mail, som hurtigt vil blive behandlet og besvaret. 

Det ville glæde os at høre fra dig!

PS! Hvis du modtager offentlige ydelser, bør du være opmærksom på, at der kan gælde en række regler, når det kommer til mængden og typen af frivilligt arbejde, du må varetage. Du kan læse en fyldestgørende guide om reglerne for frivilligt arbejde, mens man modtager offentlige ydelser, her:

"Lektiehjælp".

Del siden